C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Technical inspection of building

ITE Barcelona

 

The technical inspection of buildings (ITE) is a system of regular monitoring of the state of the residential buildings to verify the obligation of multifamily housing owners to keep in good condition, preserve and rehabilitate their properties.

 

The ITE report describes the current state of the building, its shortcomings and the time available to correct. This report is achieved Building Fitness Certificate issued by the Administration.

 

Deadline for Inspections

They are required to pass inspection and get Certification of residential buildings with more than 45 years. The decree, to facilitate its implementation, establishes deadlines for carrying out the inspection, with the following schedule:

 

Age of the building

Deadline for passing inspection

Before 1930

Until December 31, 2012

Between 1931 and 1950

Until December 31, 2013

Between 1951 and 1960

Until December 31, 2014

Between 1961 and 1970

Until December 31, 2015

Since 1971

Until 31 December of the year in which the building reaches 45 years old

 

Privacy Policy

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.