C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Work Management

Construction Management (Project Management)

 

At present it is highly important to the proper control and management of any type of work.


Initial feasibility analysis:


Analyze from the start of the project, the economic and legal, for execution, and verse these, identify needs assumable volume performance, design and quality, tailored to the needs of the promoter (own and / or market).

 

Initial project analysis:

 

- Define exact measurements and units of work necessary
- Check the budgets, to detect deviations from the project characteristics in verse.

- Manage and process all necessary documentation.

 

Analysis and control of labor costs:

 

-Check the recruitment of different work units.
-Controlling fiscal slippages.
-Conduct assessments and certifications of work performed for the liquidation of the items of work.

 

Closure documentation management work:

 

Manage and process all the necessary documents for the closing of the work and the final legalization of same. Processing of application use and occupancy, 1st card. Occupation and cadastral statement preparation, among others.

 

Privacy Policy

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.