C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Inspección técnica de edificios

ITE Barcelona

 

La inspección técnica de edificios (ITE) es un sistema de control periódico del estado de los edificios de viviendas para verificar la obligación que tienen los propietarios de viviendas plurifamiliares de mantener en buen estado, conservar y rehabilitar sus inmuebles.

 

El informe ITE describe el estado actual del edificio, sus deficiencias detectadas y el plazo disponible para corregirlas. Con este informe se consigue el Certificado de Aptitud del Edificio, expedido por la Administración.

 

Plazo para las Inspecciones

Están obligados a pasar la inspección y obtener el certificado de aptitud de los edificios de viviendas que tengan más de 45 años. El decreto, para facilitar su aplicación, establece unos plazos máximos para llevar a cabo la inspección, con el siguiente calendario:


ANTIGUEDAD DEL EDIFICIO

PLAZO MAXIMO PARA PASAR LA INSPECCION

Anteriores a 1930

Hasta al 31 diciembre 2012

Entre 1931 y 1950

hasta el 31 de diciembre de 2013

Entre 1951 y 1960

Hasta el 31 de diciembre de 2014

Entre 1961 y 1970

Hasta el 31 de desembre de 2015

A partir de 1971

Hasta el 31 de diciembre del año en que el edificio alcance los 45 años de antiguedad.

 

 

 

Política de Privacidad

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.