C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Proyectos de Corcho

Proyección de corcho:


AYPES dispone del certificado de homologación para el proyectado de VIPEQ F-08, un producto polivalente, que además de tener un acabado decorativo, aportará un aumento del aislamiento térmico de entre el 18% y el 40%, dependiendo de espesor de material aplicado. Además también dispone de propiedades de mejora de aislamiento acústico, al tiempo que es ignífugo e impermeable, utilizando materias primas ecológicas.

 

VIPEQ F-08 tiene total adherencia sobre la mayoría de los materiales (mortero, metal, madera, PVC, polietileno expandido, uralita de cemento amianto ...) y es idóneo para revestimiento de fachadas (ahorro y eficiencia energética), impermeabilización de cubiertas de todo tipo (tela asfáltica, chapa, uralita) aportando en la misma aplicación aislamiento térmico y terminación decorativa (disponible en 16 colores).

 

Todo ello convierte VIPEQ F-08 en un material único, fabricado y garantizado por una empresa que lleva fabricando productos desde 1975.

 

FICHA TÉCNICA

Allargament

10-27%

Permeabilitat

Col·labora amb la impermeabilització de la façana

Adherència a la Tracció:

 

Formigó

12,60 kg/cm2

Fibrociment

10,20 kg/cm2

Morter

14,60 kg/cm2

Rajola Ceràmica

12,15 kg/cm2

Transpiració

80% Transpirable

Aïllament Acústic

10-15 Decibels

Assecat al Tacte

30 minuts Temp. Ambient 20ºC

Assecat Total

12-24 hores capa de 3 a 8 mm

Rendiment

1,4-1,8 kg/m2 variable en gruix

Temperatura d’Aplicació

-2ºC y +45ºC

Dilatació Suportada

25-35%

Coeficient Tèrmic Lambda

0,029 Kcal/hm ºC

Classificació al Foc

M1 material combustible pero no inflamable

 

Política de Privacidad

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.