C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Inspecció tècnica d'edificis

ITE Barcelona

 

La inspecció tècnica d'edificis (ITE) és un sistema de control periòdic de l'estat dels edificis d'habitatges per verificar l'obligació que tenen els propietaris d'habitatges plurifamiliars de mantenir en bon estat, conservar i rehabilitar els seus immobles.

 

L'informe ITE descriu l'estat actual de l'edifici, les seves deficiències detectades i el termini disponible per corregir-les. Amb aquest informe s'aconsegueix el Certificat d'Aptitud de l'Edifici, expedit per l'Administració.

 

Termini per les Inspeccions

Estan obligats a passar la inspecció i obtenir el certificat d'aptitud dels edificis d'habitatges que tinguin més de 45 anys. El decret, per facilitar la seva aplicació, estableix uns terminis màxims per dur a terme la inspecció, amb el següent calendari: 

 

ANTIGUITAT DE L'EDIFICI

TERMINI MÀXIM PER PASSAR LA INSPECCIÓ

Anteriors a 1930

Fins al 31 desembre 2012

Entre 1931 y 1950

Fins el 31 de desembre de 2013

Entre 1951 y 1960

Fins el 31 de desembre de 2014

Entre 1961 y 1970

Fins el 31 de desembre de 2015

A partir de 1971

Fins el 31 de desembre de l'any en què l'edifici assoleixi els 45 anys d'antiguitat

 

 

 

Política de Privacitat

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.