C/ Balmes, 8 - 3º 2ª

08291 - Ripollet (Barcelona)

Email.: info@aypes.com

imagen imagen imagen

paginas

Projectes de Suro

Projecció de suro

AYPES disposa del certificat d'homologació per al projectat de VIPEQ F-08, un producte polivalent, que a més de tenir un acabat decoratiu, aportarà un augment de l'aïllament tèrmic de entre el 18% i el 40%, depenent de gruix de material aplicat. A més també disposa de propietats de millora d'aïllament acústic, i alhora és ignífug i impermeable, utilitzant matèries primeres ecològiques.

VIPEQ F-08 té total adherència sobre la majoria dels materials (morter, metall, fusta, PVC, polietilè expandit, uralita de ciment amiant ...) i és idoni per a revestiment de façanes (estalvi i eficiència energètica), impermeabilització de cobertes de tot tipus (tela asfàltica, xapa, uralita) aportant en la mateixa aplicació aïllament tèrmic i terminació decorativa (disponible en 16 colors).

Tot això converteix VIPEQ F-08 en un material únic, fabricat i garantit per una empresa que porta fabricant productes des de 1975.

Fitxa Tècnica

FICHA TÉCNICA

Allargament

10-27%

Permeabilitat

Col·labora amb la impermeabilització de la façana

Adherència a la Tracció:

 

Formigó

12,60 kg/cm2

Fibrociment

10,20 kg/cm2

Morter

14,60 kg/cm2

Rajola Ceràmica

12,15 kg/cm2

Transpiració

80% Transpirable

Aïllament Acústic

10-15 Decibels

Assecat al Tacte

30 minuts Temp. Ambient 20ºC

Assecat Total

12-24 hores capa de 3 a 8 mm

Rendiment

1,4-1,8 kg/m2 variable en gruix

Temperatura d’Aplicació

-2ºC y +45ºC

Dilatació Suportada

25-35%

Coeficient Tèrmic Lambda

0,029 Kcal/hm ºC

Classificació al Foc

M1 material combustible pero no inflamable

Neteja d’estris

en freso con agua y en seco por medis mecànics

 

 

Política de Privacitat

Les dades de caràcter personal proporcionades per vostè i les que en qualsevol moment ens faciliti, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades titularitat de liceoegara.org, amb l'objecte de ser tractats en la mesura en què fossin necessàries o convenients per al desenvolupament de la relació jurídica que s'estableixi entre les parts i pel seu ús amb finalitats comercials, de informació i publicitaris de tot tipus de productes i serveis propis i aliens. En qualsevol moment, vostè podrà accedir a aquest fitxer amb la finalitat d'exercir els dretsd'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. Aquests dretspodran exercir mitjançant comunicació electrònica a la següent adreça: tony@liceoegara.org. L'acceptació de la present Política de Privacitat implica l'autorització expressa a liceoegara.org, per a la remissió de comunicacions comercials i ofertes promocionals per via electrònica, o qualsevol altre mitjà equivalent. En cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials per via electrònica, li preguem ens ho comuniqui a través de l'enviament d'un correu electrònic a la següent direcció: administracio@liceoegara.org. L'enviament de la seva informació personal a través d'aquesta pàgina web implica el consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes exposats en la present Política de Privacitat. L'acceptació de la present Política de Privacitat suposa tanmateix l'acceptació de les Condicions Generals d'Ús d'aquesta pàgina web.